fbpx

Laatste les van het jaar 2019. Een fijne kerstles, met favoriete houdingen, series met aan het eind een kleine attentie en lekkers.
Er is ontzettend veel gebeurd dit jaar. Al lijkt het soms van niet. Daarom sta ik hier toch even bij stil. Als het goed is zal in 2020 nog veel meer gebeuren, dan komt Mijn Yoga online. Hoe leuk is dat. Ondertussen steeds meer lessen hiervoor op de rit. Audio’s maken, leuke e-books maken met achtergrond informatie en nog zoveel meer. Mijn datum heb ik gezet op 1 februari 2020. De datum dat ik 6 jaar geleden ben begonnen met de Yogastudio.

Ook ga ik een nieuwe opleiding doen: Do-in Yoga. Hier heb ik ontzettend veel zin in. Ook een grote uitdaging. Daarnaast hoop ik toch echt dat de mannenyoga en stoelyoga gaan lopen in 2020, dat is een wens van mij.
Ach er ligt nog een wereld voor mij open.

Ik wens een ieder een super fijn en relaxed 2020 toe! Op naar mooie nieuwe lessen met allerlei nieuwe series, houdingen en wat al niet meer.

 

Chat openen
Hallo,
Heb je een vraag over Mijn Yoga? Je kunt me altijd een berichtje sturen, ik stuur bijna altijd meteen een berichtje terug.
Hartelijke groet,
Geke
Mijn Yoga