fbpx

Vakantietijd Yogastudio Mijn Yoga.

Nu is het tijd voor mijn seizoenslessen leerlingen om vakantie te vieren ( school zomervakantie). Ik wens iedereen een fijne vakantie
De lessen gaan 17 augustus weer beginnen.
Meer informatie volgt nog.

Toch is de Yogastudio niet gesloten: ik ga eigenlijk gewoon door met les geven.
Allemaal volgens protocol van het RIVM: op 1,5 meter afstand etc.
En wel:

  • De zwangerschapsyogalessen gaan gewoon door in de Yogastudio en Online via Zoom. Fijn voor de zwangere dames onder ons. Je kunt je t.a.t. aanmelden via contact. Helemaal leuk. Je kunt altijd instromen!
  • Stoelyoga gaat ook gewoon door, echter nog niet in de studio (wat absoluut wel mogelijk is) en wel Online via Zoom.
    Fijne Yogalessen op de stoel met alle voordelen van Yoga op een matje. Een uurtje beweging met je adem en een fijne Ontspanning. Geef je op via contact.

Natuurlijk is er nog steeds tijd voor een  vakantie. Waarschijnlijk is nu wel dat de Yogastudio een weekje dicht gaat. Maar alles ligt nog open in deze Corona periode.
Hoe heftig is de periode geweest van Corona. En natuurlijk ook wat er nog komen gaat. In deze periode is hard gewerkt aan Online lessen om toch iedereen yogalessen te geven.
En nog blijft het hard werken aan de Online Mijn Yoga, veel tijd voor vakantie is er niet.
Wat ondertussen wel mogelijk is om de komende maand yogalessen Online te volgen in je eigen tijd voor iedereen. Er is een heuse webshop gerealiseerd voor de yogalessen en programma’s.

Op het moment is Mijn Yoga  een Online Programma aan het realiseren voor medewerkers in de Zorg: Het Mijn Zorg Yoga programma. Fijne lessen om in volgorde te doen, maar kunnen ook afzonderlijk van elkaar gevolgd worden.
Heel binnenkort gaan deze lessen open!
Geweldig. Informatie volgt heel binnenkort.

Ook is het mogelijk om lessen online te volgen van de opgenomen lessen tijdens de Corona lockdown van de Yogastudio.
Deze linken zijn binnenkort ook voor iedereen beschikbaar. Je kunt eventueel een maand deze lessen proberen. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Ik wens echt iedereen een hele fijne vakantie en pas goed op jezelf en blijf gezond.

Namasté, Geke