fbpx

Lieve Yoga:
is Easy Flow Yoga en Hatha Yoga met heel veel Dru Yoga.

Begrijpen jullie dit nog?

Om eerlijk te zijn heb ik Mijn Yoga zo genoemd omdat ik allerlei stijlen gebruik in mijn Yoga lessen. Vanuit mijn opleidingen Basis Power Yoga/Hatha Yoga, Dru Yoga opleiding. Daarnaast nog allerlei cursussen met ook Yoga therapie.

Bouw nieuwe energie op met makkelijke flow yoga.

  • Door de rust en zachtheid van de yoga oefeningen, is deze yogales ideaal voor jou als je fysieke beperkingen hebt.
  • Ook als je zorgvuldig met je energiebalans wilt omgaan en jezelf lichamelijk niet teveel wilt uitdagen kun je meedoen met deze vorm van yoga.
  • Als je alle voordelen willen ervaren van Yoga.

De opbouw van de lessen zijn vanuit de traditionele Hatha en Dru Yoga.
Heerlijk zachte series in een flow uit te voeren op het ritme van je adem.
Je raakt veel spanning kwijt; uit je lichaam en ook uit je hoofd.
Je kunt heerlijk slapen na een yogales.

Deze les is prima te volgen als je herstellend bent van een ziekte, kampt met overgewicht, last hebt van chronische klachten, te maken hebt met een burnout, al wat ouder bent of gewoon vermoeid bent en toch graag wilt blijven bewegen.

Of het allerbelangrijkste:
omdat het leuk en fijn is om te doen.

Lieve yoga is zo zwaar te maken als de groep vraagt en het kan op elk niveau gedaan worden. Bij elke houding is een aanpassing mogelijk. Nooit over de rode grens gaan, wel de groene grens opzoeken. Wat voor de een makkelijk is, is voor de andere moeilijk en vice versa. Concentreren op je adem waarmee je ruimte maakt in je lichaam.
Soms zijn er lessen met wat uitdaging, maar ook hiervoor is het heel belangrijk dat je je eigen grenzen gaat verkennen.

We eindigen iedere les met een fijne ontspanning: de Savasana.

Op dit moment worden 3 lessen gegeven in Lieve Yoga, t.w. dinsdagochtend, woensdagochtend en donderdagavond.

Contact:
tel:  06-28961721
e-mail: info@mijn-yoga.nl

Bezoekadres:
Yogastudio Mijn Yoga
Zuiderzeeweg 11
8356VV  Blokzijl

© 2023 Yogastudio Mijn Yoga

Algemene voorwaarden

Chat openen
Hallo,
Heb je een vraag over Mijn Yoga? Je kunt me altijd een berichtje sturen, ik stuur bijna altijd meteen een berichtje terug.
Hartelijke groet,
Geke
Mijn Yoga