fbpx

De soorten lessen van Mijn Yoga Studio

Je kunt verschillenden soorten Yogastijlen volgen bij Mijn Yoga. Van een krachtige vorm tot een hele rustige les. Ook geheel aangepast op de groep. Het gaat bij Yoga ook totaal niet over prestatie of een mooi plaatje. We zijn vaak onszelf vergeten, wie ben ik, wat voel ik.
In de les mag je wel de grenzen opzoeken, je mag de groene grens opzoeken, nooit over de rode grens gaan is een bekende uitspraak van Mijn Yoga.

Welke les past bij jou? Lees over de verschillende soorten lessen die gegeven worden.

Mijn Yoga Do-In Power

Mijn Yoga Do-In 

Mijn Yoga Do-In  Power

                                   ——

Het is Easy Power Yoga met heel veel Do-In en is de krachtigste soort van Yoga bij Mijn Yoga.
De flow van houdingen gaan sneller achter elkaar, waardoor je meer spieren aanspant en zelfs soms aangespannen houdt de hele les. Er is veel aandacht voor je bekkenbodem, bekken en onderrug.
In deze les begin je rustig om rust in je lijf te voelen, met een ademtechniek.
We beginnen met een ademoefening, meditatie oefening, waarna we beginnen met opwarmingsoefeningen.
Elke les heeft wel een thema. Hier zijn de oefeningen op aangepast.
In elke les komen de zonnegroeten aan bod, de 1ste zonnegroet en de 2de zonnegroet. Het wil nog wel eens een Dru Zonnegroet worden of een Hatha Zonnegroet, of een Do-In Zonnegroet.
Lekker intensief. Je hart gaat weer goed pompen.

De lessen worden langzaam opgebouwd. Al kun je elke moment instappen. Je doet precies waar jij op dat moment aan toe bent.

Wat Do-In Yoga en Dru Yoga kun je verder lezen onderstaande knoppen.

Daarna volgen wat rustigere oefeningen om te eindigen in een fijne ontspanning.

Easy Flow Yoga

                                   ——

Easy Flow Yoga is eenzelfde les,  zelfde thema als een Easy Power Yoga zonder de zonnegroeten.
Deze les is veel rustiger qua opbouw.  Door rust in deze les kan veel meer tijd besteed worden aan de techniek. Goed in een houding staan, ofwel aangepast. Voor iedereen die graag wil bewegen zonder de krachtige oefeningen van EPY. Terwijl je na deze les je ook goed voelt dat je iets gedaan hebt. Ook in deze lessen wordt gebruikt gemaakt van Dru Yoga en Do-In Yoga. Het blijft een flow, je gaat van de ene oefening, houding naar een andere houding.

Natuurlijk hoort ook bij deze les een fijne ontspanning aan het einde van de les.

Do-In Yoga

                                   ——

Do-In Yoga staat helemaal in het teken van deze stijl van Yoga. Natuurlijk is de opbouw ook zoals de bovenstaande stijlen, echter deze les staat helemaal in het teken van de 5 elementen leer en de Chinese Orgaanklok. Ook volgorde van houdingen zijn hier van belang. Het heeft een enorme uitwerking op je lichaam om de meridianenleer  in deze les te verwerken. Je voelt je lijf weer stromen en je kunt zoveel makkelijker ontspannen aan het einde van de les.

Ook deze les wordt in een flow gegeven. 
Deze les wordt op dinsdagochtend gegeven.

Mijn Yoga Blad

Wil je op de hoogte gehouden worden van mijn activiteiten en mijn blogs over yoga ontvangen, schrijf je dan in voor Mijn Yoga Blad.
Ongeveer 1 x in de 2 maanden publiceer ik een Blad. Dank je smile

Contact:
tel:  06-28961721
e-mail: info@mijn-yoga.nl

Bezoekadres:
Yogastudio Mijn Yoga
Zuiderzeeweg 11
8356VV  Blokzijl

© 2021 Yogastudio Mijn Yoga

Algemene voorwaarden