fbpx

Heb jij voornemens voor 2022?

Nou dat heb ik nu helemaal niet.

Ja, ik bedenk wel dat er wel een paar kilo’s af mogen, of dat ik meer wil lopen, of dat ik meer mijn vrienden wil opzoeken of…. wel vul maar in.
Maar dat is niet typisch een voornemen voor het nieuwe jaar. Dat komt dan zomaar in mij op en dat gaat dan vervolgens in per ingang van de nieuwe week. En… sommige voornemens lukken gewoon niet. Maar is dat dan per definitie fout? Nee hoor.
Ik moet wel zeggen dat de 1ste yogales in het nieuwe jaar weer erg fijn was en voelde. Dat is voor mij echt iets wat ik niet wil missen. Dat zit zo in mijn systeem. Uiteindelijk is dit de enige reden om les te geven: iedereen datzelfde gevoel gunnen.

Eerlijkheidshalve heb ik wel één voornemen:
Dat ik mijn website nu eens af maak. Dat ik mijn programma’s die allemaal in hoofd zitten eens afmaak. Ook de online programma’s. Ik heb ze eens onderverdeeld:

  • Het 1ste Mijn Yoga Programma online (8 lessen)
  • Stoelyoga (8 of 10 lessen) online
  • Rugyoga
  • 7 ontspanningen: elke dag een ontspanning voor het slapen gaan
  • 5 ademoefeningen: leer beter adem te halen

Natuurlijk is Relax Zwanger ook online te maken.

Maar het allereerste wat maar eens online gaat is een mini programma:

Flex Relax Fit

Een 3 weekse cursus met 3 lessen om deze 3 of 4 x te doen per week en dan eens gaan kijken wat dit met je doet met je lichaam en je hoofd na 21 dagen. Nice.

Dit opschrijvende geeft me nu een schop om dit nu echt online te gooien.

Yeh!

 

Chat openen
Hallo,
Heb je een vraag over Mijn Yoga? Je kunt me altijd een berichtje sturen, ik stuur bijna altijd meteen een berichtje terug.
Hartelijke groet,
Geke
Mijn Yoga