fbpx

Even een super leuk bericht: natuurlijk ben ik ook super trots. Ondanks de Corona periode, van dicht moeten, van de ene lockdown naar de andere is de Yogastudio nog steeds overeind!! Super geweldig!
8 jaar nu.
Wie had dat nu gedacht…. ik ben echt enorm trots.
Yeh!     

Op naar de volgende 8 jaar! Officieel is de datum 5 februari, toen begon ik in de Fysio ruimte te Vollenhove om 6 mensen les te geven. Hiervan zaten 4 mensen op een stoel. Nu zijn dat 7 lessen in de week geworden.
Er waren veel ups en down zoals natuurlijk in elke studio, maar ik blijf houden van het les geven. Het is gewoon te leuk! Ik gun echt iedereen dat fijne gevoel aan het einde van de les.
Een leerling vertelde mij dat ze elke keer het gevoel heeft alsof ze van vakantie terugkomt. Helemaal ontspannen en ook helemaal voldaan na beweging.

Bij een verjaardag hoort een cadeautje:
Ik heb een mini programma in elkaar gezet en het is programma Flex Relax Fit met 3 lessen in opbouw met de Dru Yoga Vitaliteitserie. Een lievelingsserie van mij. Dit miniprogramma is de komende maand gratis. Je krijgt de 1ste les meteen om vervolgens in week 2 en 3 de volgende les te krijgen. Normaal zou dit programma € 29,00 als early bird zijn tot en met 1 juli 2022.

Maar dus 1 maand gratis. Yeh!
Het is zijn leuke lessen en echt voor het voorjaar!

Ga ervoor en geniet van de lessen.

Ga naar Mijn Yoga winkel, en vul de code in: B7C3V3AG bij het afrekenen.

 

 

 

Chat openen
Hallo,
Heb je een vraag over Mijn Yoga? Je kunt me altijd een berichtje sturen, ik stuur bijna altijd meteen een berichtje terug.
Hartelijke groet,
Geke
Mijn Yoga