fbpx

Revieuws Mijn Yoga

In een gehaaste wereld is écht tot rust komen heel lastig.
Daarom gelooft Mijn Yoga alle voordelen yoga en wat deze jou kan brengen.

 

Dit vinden leerlingen van Mijn Yoga:

Ik zit al een aantal jaren op yogales bij ‘Mijn Yoga’ bij Geke Zelhorst.
Zelf dacht ik altijd dat yoga wat te zweverig zou zijn voor mij, maar niets is minder waar.
Na een proefles was ik overtuigd, en ik volg al jaren nu met veel plezier de Easy Power Yoga lessen.
Dit soort yoga spreekt mij het meest aan. Ná de les heb je zeker het gevoel dat je alle spieren hebt gebruikt. soms is het best wel pittig, maar dat mag ook! Doordat de bewegingen uitgevoerd worden op de in- en uitademingen kom je in een heerlijke flow, waardoor je de houdingen in de series lekker kunt uitvoeren. Er worden diverse zonnegroeten gedaan in de les in combinatie met  krachthoudingen.
Ik blijf er lenig, slank en sterk bij. Ook ben ik door de yoga rustiger geworden.
De manier hoe Geke de lessen geeft is zeer prettig te noemen, vaak zijn de lessen gekoppeld aan een bepaald thema. (zoals verdriet, boosheid, vrouwzijn, herfstblues etc.). Ik moet zeggen dat ik dan de week erna soms verrast ben wat de les voor uitwerking heeft op mijn lijf.
Het is samen met een leuke groep hard werken, maar daarnaast is er ook ruimte voor toelichting op houdingen, een luisterend oor en gezelligheid.
Ik mis zo goed als nooit een les, anders haal ik dit in op een ander dag, ook dat is mogelijk.
Ik geniet ervan!
Petra

De yogalessen van Geke helpen mij om meer uit mijn hoofd en meer in mijn lijf te komen. Door yoga kan ik letterlijk voelen hoe het met mij gaat en word ik me bewust(er) van mijn lichaam. Het helpt me daarnaast om soepel te worden en te blijven. Ik ben me ook steeds bewuster van mijn ademhaling, waardoor ik me beter kan ontspannen en beter kan omgaan met spannende situaties. Daardoor kan ik dichterbij mezelf blijven. 
Geke weet op een toegankelijke en enthousiaste wijze je mee te nemen waarbij ze vertelt wat het doel en de werking is van de oefening. Ze houdt daarbij rekening met mogelijke klachten. De lessen zijn afgestemd op het seizoen en/of een bepaald lichaamsdeel of orgaan. De lessen zijn elke keer weer anders en je kunt kiezen uit verschillende soorten yoga. 
Ik ga met veel plezier naar de lessen. Voor mij hoort yoga bij een gezonde en bewuste wijze van leven.                                                   
Marjon

Jolien over Easy Flow Yoga

“Ik ga nu ruim 2 jaar met heel veel plezier naar de yogales op donderdagavond bij Geke. Geke is altijd erg enthousiast en geen enkele les is hetzelfde. Ze vertelt leuke “weet”dingetjes tijdens de les en heeft een prettige stem. Yoga is voor mij een ontspanning voor de spieren en in dit uur kun je heerlijk je hoofd leegmaken. Veel mensen hebben bij yoga een zweverig beeld, maar dat is absoluut niet het geval bij Geke”

Jolien

“Ik bezoek nu 2 jaar de yogastudio van Geke. Ik had voor ik begon wat twijfels, over dat yoga misschien te zweverig voor mij zou zijn.

Mijn bevindingen zijn, dat dit zeker niet het geval is. Alle spieren worden gebruikt. Het is inspannend maar zeker ook ontspannend. Ik kom er helemaal relaxed vandaan.
Ik ga naar de woensdagochtend groep, een fijn moment zo halverwege de week. De yoga ruimte ervaar ik als ontspannend en er hangt een positieve sfeer.
Alle spullen die je nodig hebt bij yoga, zijn ruim voorradig. Hoe Geke yoga geeft, sluit helemaal aan bij hoe ik yoga zou willen”.
Grietje

Een aanbeveling van mijn Do-In Lerares Lilian Kluivers.

Oh hier ben ik echt heel trots op. Wow!!

Geef je op: of in de Yogastudio of Mijn Yoga Online

De groep is niet groter dan 10 á 11 yogi’s  in de Yogastudio. (Dit i.v.m. Corona)

Contact

Telefoon: 06-28961721
E-mail: info@mijn-yoga.nl

Bezoekadres

Yogastudio Mijn Yoga
Zuiderzeeweg 11
8356 VV  Blokzijl

Algemene voorwaarden
Privacy beleid

KvK : 73688630
Bankrek.: NL28 KNAB 0259 4897 27

 

 

Snel naar…….

Mijn Yoga
Mijn Yoga Info
Mijn Yoga Online
Mijn Blogs
Contact

 

 

 

Gratis Ebook
met 7 tips voor ontspanning

Download
direct

Chat openen
Hallo,
Heb je een vraag over Mijn Yoga? Je kunt me altijd een berichtje sturen, ik stuur bijna altijd meteen een berichtje terug.
Hartelijke groet,
Geke
Mijn Yoga